aannalindberg.blogg.se

Stressa? -Näe

Kategori: Allmänt

Idag har det hänt ganska mycket grejer...
Började med att skolan åkte på en sjukt tråkig teater som jag inte fattade någonting av, efter det gick jag och Janina hem för att äta lite och fick ett samtal från Liza som sa att vi tydligen skulle till polisen idag med.
Vi åt upp och gick och pratade med Liza i en timme, kändes riktigt bra att få prata med henne ett tag efter det som hänt, sen gick vi hem, åt goda jordgubbar som vi doppade i vit choklad och sen åkte jag och Janina iväg med vår värdfamilj till polisen igen.
 
Kan berätta varför vi var hos polisen till dom som inte vet det..  
I lördags kväll gick jag och Janina hem från klubbarna, allt gick bra as usual och vi mötte inga läskiga gäng eller något men när vi kom fram till porten in till vårt hus och jag stod med nycklarna i handen och skulle låsa upp dörren så står det helt plötsligt en spanjor vid Janinas sida och pussar henne på kinden, sen springer han iväg fort som fan och då fattar vi att han röck med hennes väska. Hela grejen gick så sjukt fort  men det tog bara en sekund att fatta vad som hade hänt men då var det redan för sent att springa efter dom. (Det var två men den andra stod längre bort) 
Värdfamiljen kommer ner, polisen kommer hem till oss, jag ringer Liza osv.. Dagen efter lär vi åka till polisen, vet inte riktigt vad vi gjorde där eftersom anmälan blev klar på kvällen, och idag fick vi titta på kort på alla "väskrånare" som dom har gripit, var ganska kul faktiskt hehe... Vi såg några som såg ut som killen som tog Janinas väska men vi var inte helt säkra så då är det ju skit samma! Helt galet hur jävla många bilder dom har! 
 
 Spanjorer är galna, men vi bor i Spanien så man blir faktiskt anpassad och medveten om att sånt här kan hända så det är inte en sån stor grej som folk tror. Visst, det är lite läskigt, men mest för dom vet var vi bor men man är glad att det inte var värre.
 
 
Hejdooo.

Banana phone

Kategori: Allmänt

Halloooo!
 
Sitter i mitt jätte varma rum och lyssnar på musik.
Ikväll ska jag och Janina ut, är riktigt taggad! Det är ju fredag!!! ♥
 
Friday, I missed you!