aannalindberg.blogg.se

Vem bor frivilligt i sverige?!

Kategori: Allmänt

Ledsen tjej ligger just nu död i sängen...
Jaa... Skolavslutning var det idag då, känns jävligt ... onice! Efter det åkte jag, Janina, Yolanda och Anni iväg till Marbella, vi åt lite och sen gick vi iväg till mercadona och köpte Tinto som vi drack vid ferian.
Är så jävla otaggad på att åka hem så det finns inte, vill inte! Jag ska fan gå i ide hela jävla sommaren och inte vakna förns jag sitter på ett plan hem igen!
 
Ska snart börja fixa mig och tagga inför kvällen, den ska spåra!
Kommer bo på hotell med Janina och Anni, vi har skaffat massa sprit så nu kör vi! Sista kvällen att gå ut, fyfan! Men det ska vara bästa och galnaste kvällen någonsin! Vi har redan köpt rosé, Malibu, vodka och så har vi massa Tinto de verano kvar och vattenpipan som Anni köpte kommer vara igång! TAGGA!
 
Kan inte förklara hur mycket jag vill stanna här! Stackars den som sitter bredvid mig på flyget alltså...
Kommer sakna alla jag har lärt känna här nere så galet mycket, känns så jävla trist att åka nu! Det är sommar, mer folk har varit ute och man har lärt känna ännu fler.. Fuck this! Kommer sakna alla platser, tillochmed min hårda jävla fjädersäng, och då är det illa!
 
Jag kommer dö i Sverige! Sverige, ett äckligt litet grått land med äckliga, gråa, opersonliga människor. Fyfan!
Funderar på att skriva en hatbok om Sverige, skulle inte vara så svårt efter att ha bott här i 10 galna och underbara månader!
 
Näe, nu måste jag börja tagga inför ikväll! Laddar upp bilder sen om jag orkar, har en känsla av att det här blir mitt sista inlägg på ett tag... Skriver igen när jag har vaknat upp från att ha varit i ide!
Otaggad!
Förlåt Janina, men så jävla sant!
 
Några snabba bilder från året, fuck off vad saknade alla kommer att vara! Men jag kommer tillbaks!
 
Muuuaaak♥